Maria Zelinas spirituelle ordbog

Maria Zelina Storborg er viceforstander på den spirituelle skole Væksthøjskolen i Grenaa. Her er underviserens ordbog til spirituelle nybegyndere. Det er god karma.

Energi: Energi er det , det hele handler om. Det er menneskets brændstof. Er energierne ikke i balance, vil man opleve problemer i livet.

Maria Zelina Storborg er viceforstander på Væksthøjskolen. Hun har styr på alle de spirituelle begreber. Læs selv her.
Maria Zelina Storborg er viceforstander på Væksthøjskolen. Hun har styr på alle de spirituelle begreber. Læs selv her.

Karma: Når man bliver reinkarneret, har man ubalancer med sig fra sit tidligere liv. Dem skal man arbejde videre med i sit nye liv. Ens karma kan ses i ens aura.

Aura: Aura er ens energi-udstråling. Nogle kan se den eller mærke den med deres hænder. Jo længere væk man kommer fra en person, des mindre synlig er personens aura.

Healing: Healing er, når man påvirker auraen. Det kan gøres på andre eller på en selv. Man kan heale uafhængig af tid og sted. Det betyder, at man kan heale problemer i ens barndom eller en person, der sidder i Kina.

Kanalisering:  Når man kommer i kontakt med mestre, engle eller andre ikke-fysiske væsner, kanaliserer man. Kontakten til de spirituelle væsner kan opnås mere eller mindre bevidst. Alle kan træne sig til det, men nogle har en medfødt evne.

Spiritualitet:  Der er mere mellem himmel og jord. En guddommelig kraft, som alle kan være en del af.

Skæbne: Skæbne er et forældet udtryk, der dækker over, at man ikke kan ændre på fremtiden.